Home » Workshops

Workshops

Lijkt het jou leuk om eens te ervaren hoe het is om: zelf stoffen te weven op een vloerweefgetouw? Het gehele proces van garen tot eindproduct te kunnen zien? Door middel van de juiste begeleiding de fijne basis kneepjes van het vak te leren? Dan ben je bij mij aan het juiste adres voor hand-weef workshops! 

K10 Textiles atelier

In mijn atelier in Steenderen (Gelderland) staan verschillende technieken op diverse groottes van weefgetouwen opgesteld. Dit zodat jij zelf tijdens een weefcursus bij mij kan ervaren wat het hand weven nou eigenlijk inhoudt! Je krijgt hierbij van mij begeleiding waar en wanneer nodig zodat je op de juiste manier kan leren weven. 

Wanneer?

Het is altijd mogelijk om in overleg met jou doordeweeks of op een zaterdag een workshop in te plannen in mijn atelier. Via mijn Facebook pagina maak ik komende evenementen en/of workshops bekend, de data hiervan kan je via Facebook in de gaten houden. Je kan daarnaast voor een losse afspraak een aanvraag doen via het contactformulier. Ik zal hierna zo snel mogelijk contact met je opnemen voor het afspreken van een datum en een tijd om samen met jou een workshop in te plannen. 

Kosten

De kosten voor een dag-workshop bedragen €70,- inclusief materiaal, exclusief BTW. Voor een dagdeel weven (4 uur) bedragen de kosten €40,-. Daarnaast zal ik zorgen voor thee/koffie en wat lekkers!

Voor meer informatie of voor het aanmelden voor een van de workshops kan je het contactformulier invullen of een mail sturen naar koertien.minjon@gmail.com