Mijn werk is niet alleen op deze website en in mijn atelier te vinden, ook wordt dit zo nu en dan gedeeld in de media. Nieuwsgierig wat anderen hierover schrijven? Bekijk hieronder alle linkjes om meer te lezen. 

Kunst4daagse Bronckhorst

Jaarlijks verplaats ik tijdens de Kunst4daagse van Bronckhorst mijn atelier naar onze boomgaard. In 2024 zal de Kunst4daagse plaatsvinden van 9-12 mei. Zet dit vooral alvast in je agenda en kom een kijkje nemen naar mijn textielportretten en weefgetouwen. 

SOCIAL MEDIA

Wil jij een kijkje achter de schermen, updates over nieuwe projecten of mijn aanwezigheid bij evenementen? Volg mij dan ook op Instagram of Facebook en ik houd je op de hoogte! 

VOLG MIJ OP INSTAGRAM

VOLG MIJ OP FACEBOOK

Contact Bronckhorst Noord

Voor de 14e editie van de Kunst4daagse in Bronckhorst heeft Liesbeth Spaansen voor het Contact Bronckhorst Noord een uitgebreid interview met mij afgenomen. Lees hier het hele artikel: K10 Textiles in Contact Bronckhorst Noord

Handwerken zonder grenzen

In editie 238 van het tijdschrift Handwerken zonder grenzen in de rubriek Spiegelbeeld ben ik tussen andere textielkunstenaars te vinden met het maken van bijzondere zelfportretten. Website: Handwerken zonder grenzen

handwerkenzondergrenzen-k10