Home » Linnengoed

Linnengoed

De onderstaande doeken bestaan uit 60% katoen & 40% linnen. 

Door de combinatie van katoen & linnen hebben de doeken ten opzichte van andere materialen een groot absorptievermogen en zijn deze doeken zeer duurzaam in gebruik. Om de stof mooi te houden, adviseren wij je de wasvoorschriften na te lezen en deze op te volgen. Op deze manier kan de beste kwaliteit behouden worden.

De verschillende patronen zijn in diverse accentkleuren en afmetingen leverbaar. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je interesse hebt in andere kleurcombinaties, dan die te zien zijn in deze webshop. Bel of stuur mij hier vooral even een mailtje over. Zo kunnen we samen de verschillende mogelijkheden en wensen bespreken. Op deze manier kunnen wij er samen voor zorgen dat ik een mooi handgeweven product kan maken die aan jouw wensen voldoet!

De gemiddelde prijs per doek (40cmX60cm of 50cmX50cm, afhankelijk van het patroon) is €50,- (vrijgesteld van BTW). Bestellingen kunnen natuurlijk altijd opgehaald worden in mijn atelier te Steenderen. Mocht je deze toch liever via de post ontvangen, dan is dat ook mogelijk. De verzendkosten komen nog bij de bovenstaande prijs op. Sommige modellen zijn uit voorraad leverbaar. Zo niet, hou dan rekening met een levertijd van enkele weken.