Home » Webshop

Webshop

Producten

Theedoeken/droogdoeken

Deze ambachtelijk handgeweven producten zijn gemaakt van hoge kwaliteit. De onderstaande doeken bestaan uit 60% katoen & 40% linnen. 

Door de combinatie van katoen & linnen hebben de doeken ten opzichte van andere materialen een groot absorptievermogen en zijn deze doeken zeer duurzaam in gebruik. Om de stof mooi te houden, adviseren wij je de wasvoorschriften na te lezen en deze op te volgen. Op deze manier kan de beste kwaliteit behouden worden. 

De verschillende patronen zijn in diverse accentkleuren en afmetingen leverbaar. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je interesse hebt in andere kleurcombinaties, dan die te zien zijn in deze webshop. Stuur mij hier vooral even een mailtje over. Zo kunnen we de verschillende mogelijkheden bespreken. Op deze manier kunnen wij er hopelijk samen voor zorgen dat ik een mooi handgeweven product kan maken die aan jouw wens voldoet!

De gemiddelde prijs per doek (40cmX60cm of 50cmX50cm) is €46,50 incl. BTW. Bestellingen kunnen natuurlijk altijd opgehaald worden in mijn atelier te Steenderen. Mocht je deze toch liever via de post ontvangen, dan is dat ook mogelijk. De verzendkosten komen nog bij de bovenstaande prijs op. Sommige modellen zijn uit voorraad leverbaar. Zo niet, hou dan rekening met een levertijd van enkele weken.

Mocht u interesse hebben of een bestelling willen plaatsen dan is dit mogelijk via het contactformulier

Theedoek Fenne

THEEDOEK FENNE
zwart/ecru

Theedoek Fenne
Handgeweven theedoek Sophie
Handgeweven theedoek

THEEDOEK SOPHIE
Wit/zwart/geel

Handgeweven theedoek Sira

THEEDOEK SIRA
Wit/donkerblauw

Theedoek Anne

THEEDOEK ANNE
Wit/zwart/grijs/geel

Theedoek Anne
Theedoek Iris

THEEDOEK IRIS
Diverse kleuren

Handgeweven theedoek Esmee

THEEDOEK ESMEE
Wafeldoek wit/grijs/zwart

    Diversen

    Momenteel ben ik nog aan het experimenteren met andere verschillende soorten geweven producten. Binnenkort zal ik hier meer informatie over bekend maken!