Home » Textielkunst en portretten

Textielkunst en portretten

Mijn passie voor textiel stamt uit mijn vroege jeugd. In de loop der jaren heb ik mij, al experimenterend, vele textiele technieken eigen gemaakt. Geïnspireerd raak ik door de natuur in al zijn vormen, lijnen en details. Ik probeer een beeld en gevoel in stof en draad te vangen. Hierbij gebruik ik graag technieken als naaien, borduren en weven. Ook kunnen verven en mixed media hier een aanvulling zijn.

Mijn werk is vaak herkenbaar en wil uitnodigen met verwondering te kijken naar vorm, details en textuur. Graag werk ik met pure, natuurlijke materialen, interessante structuren, combinaties en harmonieuze kleurstellingen. 

Hieronder zijn een aantal van mijn meest recente textielkunst projecten te zien. Hierbij zijn de natuur elementen en de harmonieuze kleurstellingen duidelijk terug te vinden. Daarnaast zijn ook enkele portretten gemaakt van textiele materialen te vinden. In mijn portfolio zijn nog meer textielprojecten terug te vinden. Mocht je mijn kunstwerken en/of het weven in het echt willen komen bekijken, is dat natuurlijk geen enkel probleem. Neem hiervoor contact op via de contactpagina.