Home » Over K10 Textiles

Over K10 Textiles

Van jongs af aan ben ik geïntrigeerd door garens en stoffen. In de loop der jaren heb ik mij vele textiele technieken eigen gemaakt. Na een lange carrière in de gezondheidszorg zag ik de mogelijkheid om fulltime met mijn passie bezig te gaan.

In eerste instantie ben ik begonnen met een textielkunst opleiding om diverse mixed mediatechnieken te leren. Tijdens deze opleiding kwam ik keer op keer met weven in aanraking. Vervolgens heb ik mij het ambacht weven eigen gemaakt bij de Ambachtelijke Weverij.

Het ontwerpen en maken van bijzondere stoffen fascineert mij waarbij ik mijn inspiratie haal uit natuur en architectuur. Eenvoudig lijnenspel en subtiel kleurgebruik zijn kenmerkend voor mijn werk.

Naast het weven op mijn eigen getouwen hou ik mij graag bezig met het begeleiden van mensen in dit ambacht, dit door middel van het geven van workshops. Daarnaast hou ik mij ook bezig door op aanvraag aan producten te werken zodat jij ook thuis een echte K10 Textiles kan hebben. Benieuwd naar enkele voorbeelden van wat ik zoal kan creëren? Neem dan snel een kijkje in de webshop!